11165181_868489823205455_7857041054684294888_o
Diensten

Wij staan graag in voor al uw elektriciteitswerken,  groot en klein. Van nieuwbouw tot renovatie. Ook voor de kleinere klusjes kan je bij ons terecht, van kleine depannages tot het conform  maken van uw installatie voor het keuringsverslag.

Djoe is voornamelijk gespecialiseerd in de grotere particuliere woning. Elke woning is anders  en elke bewoner heeft andere wensen. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd naar deze wensen te luisteren en toe te passen.

Tevens verzorgen wij op regelmatige basis de elektriciteit en verlichting voor handelspanden. Hierdoor hebben wij dan ook al ruime ervaring opgedaan en zijn wij perfect op de hoogte. Wij kunnen u dan ook onze architect aanraden om binnen een zeer beperte tijdsmarge uw pand te vernieuwen.

Ook voor zelfbouwpakketten staan wij ter uwer beschikking. U doet het werk (gedeeltelijk of volledig) en wij zorgen voor de nodige materialen.

Indien gewenst stellen wij een gedetailleerd verlichtingsplan op dat voldoet aan uw wensen en persoonlijke smaak. Wij werken steeds met  gerenommeerde werken  om tot de beste kwaliteit te komen.

Djoe is gespecialiseerd is het domotica systeem Teletask. Wij hebben uitgebreide cursussen gevolgd om op de hoogte te zijn van allerhande nieuwigheden en om alle mogelijkheden van het systeem onder de knie te hebben. Ook oudere teletask installaties zijn ons niet vreemd en upgraden wij met alle plezier.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.